Darilni boni za simulator letenja Airbus A320

Naročite darilni bon za let v simulatorju letenja Airbus A320 in darilo vam bomo dostavili na kateri koli naslov. Aktivirate jo lahko v enem letu po nakupu, tako da izberete primeren dan in uro potovanja.
Spoštovani, plačilo lahko izvedete z bančno kartico na naši spletni strani. Če nimate te možnosti, vam prav tako omogočamo izdajo predračuna. Za le tega nas prosim kontaktirajte na naš e-mail naslov: flights.ljubljana@gmail.com, kamor nam sporočite vaše ime in priimek, naslov ter storitev, ki vas zanima.
Upamo, da bomo planet ohranili za mlajše generacije. Toda včasih potrebujete lepo darilo. Če imate prav tak primer, vam bomo potrdilo natisnili na elegantnem dizajnerskem papirju in ga v enem tednu brezplačno poslali na katerikoli naslov v Sloveniji. To storite tako, da nam pišete na naslov flights. ljubljana@gmail. com s poštnega urada, kjer ste potrdilo registrirali, in nam sporočite, kam naj pošljemo darilo.
Možnosti darilnih bonov
E-darilno potrdilo je pripravljeno za pošiljanje 5 minut po nakupu.
Papirnato potrdilo vam bomo poslali po slovenski pošti na dizajnerskem papirju, dostava bo trajala od 2 delovnih dni.

Kaj morate vedeti

Če ste že rezervirali seanso in se je ne morete udeležiti, jo prestavite ali odpovejte vsaj en dan pred poletom. Če tega ne storite, bo certifikat preprosto zgorel.
Če ste vi ali vaši prijatelji začetniki v letenju, vam priporočamo, da kupite 60-minutno usposabljanje. To je dovolj za prvi polet.