Ocene letov na simulatorju

Povejte nam, kaj menite o poletu z Airbusom A320.
Popeljite nas skozi vaše vtise, čustva, težave in nepričakovane trenutke. Delite z nami svojo izkušnjo s prvih poletov z nami.
Takojšnje pošiljanje darilnega certifikata po e-mailu.
Le sprintate ga in je vaše darilo pripravljeno!
Lan Falenti Koncilija
Nepozabna izkušnja!
Flight Simulator ti omogoči, da se postaviš v čevlje pilota letala Airbus A320. Popolna kopija pilotske kabine in zelo realistična grafika ti omogočita, da svet odkriješ kar iz središča Ljubljane. Inštruktor nam je jasno razložil pomen različnih ročic in parametrov, ki jih je potrebno spremljati med letom. Kljub pestri izbiri letališč, smo se za prvič vsi odločili leteti iz Brnika. Pri simulaciji so detajli res izjemni (letalske steze, ceste, stavbe, pokrajina, relief), tako da se resnično splača obkrožiti Triglav in občudovati slovenske lepote še iz zraka.
Top izkušnja za posameznike ali kot presenečenje za prijatelje/družino in definitivno nekaj, kar ne smeš zamuditi.
Lucija Prelog
Vrhunska zadeva!
Čisto prava pilotska kabina! Sprejme te inštruktor, ti predstavi letalo, do nivoja kot želiš, izbereš letališča in že vzletiš.
Za prvič smo s prijatelji vzletali in pristajali, naslednjič pa zagotovo pridemo in probamo izvesti kakšne manevre!
Hvala Viktor za odlično predajanje znanja.
Gost
Res super kraj! Resnično se boste počutili, kot da letite z letalom A320! Ob vas je pilot, ki vam pomaga pri vzletanju, letenju in pristajanju letala. Imajo uniforme in pilotske kape, zaradi zvočnih učinkov pa je igra zelo realistična. Obvezen pripomoček za vse navdušence nad letali.
Victor
Prvi polet
Super visokokakovostne storitve in popolnoma nova kabina Airbus. Šel sem za eno uro in vse je bilo dobro organizirano. Inštruktor nam je bil v oporo in je delil znanje, veliko smo se zabavali.
Vsekakor bi ga priporočil za zabavno druženje s prijatelji in dejavnosti za otroke.
Prepričajte se, da imate kartico, saj z gotovino ni mogoče plačati.
Veronika
Super darilo!
Kupila sem darilni bon za svojega fanta in všeč mu je bilo. Šel sem z njim in izbiral je različna letališča po vsem svetu. Res je bilo lepo videti, da je v njej zelo užival. Grafika projektorja je neverjetna. Meni osebno je bil všeč Napoli, je zelo natančen.
Sama pilotska kabina je popolna kopija pravega letala A320.
Inštruktor je bil zelo profesionalen. Popolnoma priporočam za solo, pare, prijatelje in družinske obiske.
Jernej Varžič
Neverjeten realizem in potopitvena izkušnja!
Simulator letenja je uresničitev sanj letalskih navdušencev. Zaradi pozornosti do podrobnosti, osupljivih pokrajin in palete letal je nepremagljiva izbira za virtualne pilote. Ne glede na to, ali ste profesionalec ali šele začenjate, morate ta simulator preizkusiti.
Miloš
Odličen kraj in odlična izkušnja!
Pilot, ki je sedel poleg mene, mi je razložil vse podrobnosti, tako da sem se poleg zabave naučil tudi koristnih stvari o letenju.
Zelo, zelo zanimivo, izvirno in inovativno.
Absolutna priporočila, res sem užival!

Dodajte pregled

S klikom na gumb «Pošlji» soglašam z obdelavo osebnih podatkov v skladu s tukaj navedenimi pogoji in potrjujem, da sem prebral pogoje te javne ponudbe in da se z njimi strinjam.